Edurne i ‘Amanecer’ a l’estil Loreen?

Miryam Benedited serà la coreògrafa d’Edurne a Viena, segons “20 Minutos” (foto: Fórmula TV)
Edurne sortirà acompanyada d’un ballarí a l’escenari del Wiener Stadthalle el proper dissabte 23 de maig. Junts escenificaran una coreografia ‘contemporània‘, segons explica l’actor i periodista David Moreno al seu bloc “Dando la nota“, del diari 20 Minutos. Segons aquesta informació, Miryam Benedited serà l’encarregada de fer la coreografia, on Edurne podria representar estar fugint d’un amor del passat. Benedited ja va fer la coreo que Ruth Lorenzo va escenificar l’any passat amb l’italià Giuseppe di Bella en el videoclip de ‘Dancing in the rain‘. També és l’autora de la coreo de Soraya al festival de 2009, a més d’haver treballat a la sèrie d’Antena 3 “Un paso adelante“, amb Marcos Llunas, Gisela i el grup Belle Pop. Si aquestes informacions són certes, Edurne podria competir a Viena amb una posada en escena amb un cert sabor al número amb què Loreen va guanyar el festival de 2012. David Moreno també explica que Benedited ja hauria fet un càsting per triar l’acompanyant d’Edurne sobre l’escenari d’Eurovisió. Els candidats haurien estat 4;
1.- Giuseppe di Bella, que ja va ballar amb Edurne als programes “Más que baile” i “Tu cara me suena“; 
2.- Carlos Ugarriza; que actualment forma part del repertori de ballarins del musical “Priscilla, reina del desierto” i que anteriorment ja havia participat a “El rey León“. Va estudiar ballet i teatre musical a Madrid i Nova York;
3.- Dani Tatay; ballarí i actor d’espots publicitaris. Valencià; ha participat als musicals “Más de cien mentiras” i “Hoy no me puedo levantar“. També va fer una aparició, ballant, a una de les pel·lícules de la sèrie “Torrente“. Ha estat igualment en l’equip artístic de David Civera; i
4.- David Escudero; campió d’Espanya de balls llatins. Ha format part del repertori de ballarins de “La fuerza del destino” i de la gira de Los 40 Principales. Ha pres part en diversos videoclips i ha ballat, també, amb Soraya.

Edurne tindrà el primer assaig a Viena el proper dissabte 17 de maig a les 11.00h i el segon, dimecres 20 a les 10.50h.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »