Susanne Georgi: “Only teardrops” ho té tot; dóna bon feeling i tot l’equip ho fa fenomenal!”

No es vol mullar sobre si finalment guanyarà o no, però té clar que Dinamarca, el seu país, ha apostat fort per la victòria sobre l’escenari del Malmö Arena en la gran final eurovisiva de dissabte. La que va ser la darrera representant d’Andorra al Concurs, Susanne Georgi, assegura que “enguany crec molt en la cançó de Dinamarca. Per a mi ho té tot. Es un tema que transmet bon feeling i que aconsegueixes recordar havent-lo escoltat un sol cop. Tot l’equip que hi ha al darrere ho fa fenomenal i la posada en escena és simple però té ‘power’, alhora. A més, com gairebé cada any, la meitat de l’equip i els compositors són amics meus i, com no!, estic molt nerviosa per veure com els anirà”.
Sobre si la SVT està ajudant Emmelie de Forest a que la seva interpretació sigui encara més atractiva per als telespectadors que l’han d`acabar votant, l’artista danesa considera que “cada any hi ha cançons amb més o menys moviment dalt de l’escenari. El que és una realitat és que si una cançó està destinada a guanyar, guanyarà segur!. Enguany, és possible que els danesos hagin tingut més fàcil que no pas els russos, posem pel cas, comunicar als suecs com volen que sigui retransmesa la seva actuació, però dubto molt que això pugui canviar el resultat final a les votacions”.

Susanne Georgi va ser la darrera representant andorrana al Festival
L”Only teardrops’ és la millor cançó que Dinamarca ha dut darrerament al Festival?… Susanne Georgi defensa que els seus compatriotes “porten molts cops cançons molt bones; no ho dic pas perquè sigui danesa!. Cada any trien un grup de 30 persones entre els millors compositors i productors per constituir un ‘Eurovision writing-camp’. Jo hi he pres part un parell de cops i la veritat és que sempre en surten temes molt bons!. Enguany veig que Dinamarca competeix amb un tema guanyador, però d’altres cops també ho ha fet, o sigui que ja no sé què dir…!”.

I quins altres temes poden fer mal i evitar la victòria de Dinamarca?… “Aquest any vaig totalment perduda. No he tingut temps de veure gairebé res d’Eurovisió. Només he vist la primera semifinal i, a part de Dinamarca, em van encantar Estònia i Holanda”. I…. Si finalment guanya Emmelie de Forest, veurem Susanne Georgi intentant competir novament al Festival però aquest cop defensant els colors de Dinamarca?… L’artista tampoc es mulla, però té molt clara una cosa: “Sempre he tingut clar que tornaré als escenaris. Lamentablement no podré tornar a intentar-ho per Andorra o sigui que està clar que que ho intentaré per Dinamarca. La vida és molt llarga i estic segura que en algun moment em tornareu a veure per allà; bé com a compositora o com a cantant, això encara no ho puc dir, però… I’ll be back!”.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »