La primera! Anxhela Peristeri representarà Albània a Rotterdam amb ‘Karma’

Anxhela Peristeri representarà Albània al Festival d’Eurovisió 2021 amb el tema ‘Karma‘. Com és tradicional, l’albanesa és la primera cançó escollida de totes les que acabarem escoltant al Festival. ‘Karma‘ és un mig temps composat per Kledi Bahiti, amb lletra d’Olti Curri. Peristeri va guanyar, anit, la gran final de 59ª edició del Festivali i Këngës. Un Jurat composat per set experts va decidir, amb el seu vot, la successora d’Arilena Ara. Entre ells hi havia Andri Xhahu, que habitualment retransmet Eurovisió per a la RTSH, la televisió pública albanesa. Anxhela Peristeri, de 34 anys, va publicar el seu primer album al 2004. Ha participat en nombrosos certamens musicals; al 2001 ho va fer, per primer cop, al Festivali i Këngës. La d’enguany ha estat la segona. Peristeri també compon la seva pròpia música. El podi del Festivali, en què hi havien pres part 18 propostes musicals, el varen completar Sardi Strugaj i Festina Mejzini. El festival albanès, que havia començat dilluns amb la primera semi, i va continuar dimarts amb la segona i ahir amb la Final, es va fer a l’aire lliure, a la cèntrica plaça Sheshi Italia de la capital albanesa.

(Foto: Facebook oficial Anxhela Peristeri)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »