Malmö, here we go!!!

Dotze dies… Malmö ja és aquí! La propera setmana tindrem les semifinals i, dissabte, la Gran Final. Dinamarca parteix per als apostants com la gran favorita per guanyar però… Al darrere d’una triomfadora quedaran moltes hores de treball; treball fet per moltíssimes persones. Hores intentant composar una cançó, hores fent arranjaments, fent proves amb aquest o altre instrument. Hores enregistrant, assajant; cuidant les veus; posant lletres… A Malmö arriben 39 propostes però, quants projectes s’han quedat a les portes en cadascun dels països que competiran per agafar el relleu de la sueca Loreen?. Eurovisió 2013 passarà a la història per a la gran majoria de telespectadors per una, dues; potser cinc, deu! cançons!; qui sap!… però darrere les cortines de l’escenari, Eurovisió 2013, com cada any, haurà mobilitzat centenars d’artistes del Continent per arribar a cantar per segon cop a la Gran Final de dissabte 18 els seus temes. Només un de tots ells ho aconseguirà!… 
Aspecte general de l’escenari de Malmö, que avui s’ha estrenat amb els primers assajos

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »