Feliç Any Rotterdam! (novament…)

Només queden 141 dies per a la gran Final de Rotterdam’21. 2020 ja ha quedat enrere; l’únic any en què el Festival no s’ha celebrat. Rotterdam continua endavant amb els preparatius d’una edició que, malgrat la vacuna contra la COVID 19, es presenta també diferent. Els Països Baixos són el quart país d’Europa amb la pitjor ratio de casos diagnosticats en les darreres dues setmanes, després de Liechtenstein, Lituània i Eslovènia. I per entrar al país, que acollirà el Festival de 2021, és obligatori presentar un resultat negatiu recent de la malaltia. S’exigeix la prova a tothom, fins i tot a esportistes d’elit. I lògicament ho exigeix la companyia aèria KLM a qualsevol passatger que pretengui accedir a un dels vols operats per la firma. Mentrestant, continua en confiament al país, que recomana un metre i mig de distància entre membres d’una mateixa unitat familiar i, literalment, que ni tans sols mantinguin relacions sexuals. Tot i això, en el pla artístic, el camí cap a Rotterdam’21 continua obert. Albània i la seva representant, Anxhela Peristeri, esperen la resta de rivals en la lluita per alçar el Micròfon de Vidre, que porta un any tancat a les vitrines de l’EBU.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »