Stefania defensarà ‘Last dance’ a Rotterdam i Fokas Evangelinos li’n farà la direcció artística

Equip de luxe per intentar aconseguir el Micròfon de Vidre a Rotterdam! Grècia, que va tornar a confiar en Stefania per al Festival d’aquest any, defensarà a Rotterdam el tema ‘Last dance‘, un up-tempo escrit per Dimitris Kontopoulos, Arcade i Sharon Vaugh. Kontopoulos és un dels autors del ‘Superg!rl’ amb què Stefania hauria participat a Rotterdam’20 i és autor, entre d’altres, del ‘You are the only one’ amb què Sergey Lazarev va representar Rússia al 2016. Fokas Evangelinos, per la seva banda, es farà càrrec de la direcció escènia d’Stefania. Segons informa Eurovisió, la tria de la cançó l’ha feta un comitè intern de la cadena pública de televisió de Grècia, l’ERT, junt amb l’equip d’Stefania, i surt d’un llistat de cinc temes finalistes. Segons el web grec eurovisionfun, que ja ha escoltat el tema, Stefania viatjarà pròximament a Grècia per enregistrar la versió definitiva de la peça. L’artista viu actualment als Països Baixos. La cançó tindrà un estil semblant al de Dua Lipa, segons el web. Al mes de febrer, Stefania enregistrarà el videoclip promocional amb la direcció de Costas Karydas. Va ser ell qui ja es va encarregar de dirigir el clip de ‘Superg!ril‘.

(Foto: Chantal Antonides via Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »