Macedònia del Nord confirma Vasil per a Rotterdam’21

Macedònia del Nord ha tornat a designar Vasil per ser el seu representant al Festival d’Eurovisió. Ho han anunciat ell mateix a través dels seus perfils a les xarxes socials, i posteriorment, el web oficial d’Eurovisió. L’artista havia estat designat internament per a Rotterdam’20 amb el tema ‘You‘. Des la cancel·lació del Festival de l’any passat, a causa de l’emergència sanitària internacional, l’intèrpret s’ha dedicat a preparar el seu nou llançament discogràfic, previst per a enguany i que durà el títol de ‘Sudbina‘. La televisió nacional de Macedònia del Nord, l’MKRTV, ha fet una convocatòria oberta perquè s’envïin temes per a Vasil. El termini acaba el pròxim dia 27.

(Foto: Vasil Stoilkovski via Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »