The Roop presenta ‘Discoteque’, la seva proposta per a la Pre lituana, i ja comença a arrasar a YouTube

La banda lituana The Roop va presentar oficialment ahir el tema ‘Discoteque‘, amb què intentaran representar el seu país a Rotterdam’21. Tenen una plaça reservada a la gran Final del Pabandom is naujo!, la Pre de Lituània, que precisament avui dissabte celebra la segona gala. En ella hi prendran part 10 propostes musicals. Només les cinc més votades es classificaran per a la semifinal. Les actuacions es van enregistrar aquest passat dimarts. The Roop hi actuaran per presentar el seu tema, però ho faran fora de concurs. A YouTube, quan només fa 24 hores que han penjat el videoclip de la seva proposta, ja acumulen més de 750.000 descàrregues. El tema, segons han explicat ells mateixos després de la presentació, convida a l’alliberament personal i a viure plenament en llibertat: “La cançó i la coreografia són una crida a alliberar la nostra ment, que conté molta autocrítica, por a semblar diferents i resistència a acceptar els nostres cossos“. El clip ha estat dirigit per Saulius Baradinskas, que va ser escollit com a millor director de video dels països bàltics. Comença amb una clara referència a l'”On fire” amb què el grup hauria representat Lituània a Rotterdam’20, on eren un dels clars favorits a la victòria: les primeres notes musicals del clip són per a la peça de l’any passat, seguida d’aplaudiments mentre els membre de The Roop simulen retirar-se als camerinos tot just després d’un concert, i és allà, precisament, on comencen a sentir la vibració de la música i interpreten el ‘Discoteque‘.

(Foto: Fotograma del videoclip oficial del tema)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »