The Roop ho torna a ‘petar’ i situa Lituània com a una de les grans favorites de Rotterdam tot i no haver estat escollida

Melodia enganxosa; coreografia un altre cop vistosa, escenografia i concepte visual senzill però atractiu, aquest cop amb el color groc com a gran protagonista. Ahir vàrem poder veure com seria un directe de The Roop sobre l’escenari de l’Ahoy Arena, cas que la banda aconseguís guanyar un cop més el Pabandom is naujo!, la Pre lituana, i aconseguís representar el seu país al Festival. El fet és que a dia d’avui, el videoclip oficial de la peça ja acumula gairebé 1,1 milions de visualitzacions en menys de 48 hores. I l’actuació d’ahir a la Pre, enregistrada el passat dimarts, va camí de sumar-ne 100.000 en 15 hores. I a les cases d’apostes, que semblen veure The Roop a Rotterdam, ja han posat Lituània al capdavant, només superada per Islàndia, que tampoc no ha escollit el seu representant eurovisiu. Hores d’ara, completen el quadre de grans favorites de Rotterdam Bulgària, Rússia, Suècia i Itàlia, en aquest ordre després d’islandesos i lituans. Espanya figura molt avall en les cases d’apostes, 34ª en un ranking que tanquen Àustria, San Marino i Eslovènia, en aquest ordre.

(Foto: Fotograma de l’actuació d’ahir al Pabandom is naujo!)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »