El ‘Set me free’ d’Eden Adele no aixeca passions entre els apostants

Israel, sisena per la cua en les cases d’apostes. Albània, un lloc més a baix. Són les dues primeres cançons escollides per a Rotterdam’21 i, segons es desprès del criteri dels apostants, entre elles no està pas la sucessora de l'”Arcade” de Duncan Laurence. Eden Adele defensarà ‘Set me free‘ al Festival. Els espectadors de la gran Final nacional, el HaShir Shelanu l’Eurovizion celebrat dilluns, tenien tres opcions; la guanyadora i els temes ‘La la love‘ i ‘Ue la la‘. Les votacions havien començat el dia 19 i van finalitzar un cop es varen haver emès els videos de les tres candidates. I és que, inicialment, la cadena pública d’Israel tenia la intenció d’organitzar un show en què Adele cantés en directe les tres peces, però a causa de la pandèmia de la COVID 19, va optar per un format molt més discret. La tria de la cançó la van fer exclusivament els espectadors del programa. El tema, gairebé tot en anglès, inclou tan sols una frase en hebreu. Ha estat composat per Amit Mordechai, Ido Netzer, Noam Zaltin i Ron Carmi.

(Foto: Ran Yehezkel via Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »