Publicats ‘Memoria’ i ‘Voy a quedarme’, els dos temes candidats de Blas Cantó per a Rotterdam’21

Acaben de publicar-se les dues cançons que Blas Cantó ha escollit en la cursa cap a Rotterdam’21. ‘Memoria‘ i ‘Voy a quedarme‘ ja estan disponibles a les plataformes digitals de distribució de música i ja es poden votar a través del web oficial i l’app eurovisiva de RTVE, enviant missatges SMS i trucant al telèfon assignat a cada tema. Els fans i els espectadors de qualsevol part del món tindran temps per votar la seva cançó favorita fins a l’inici de la gran Final espanyola, en data encara per anunciar. Només es podrà enviar un vot al dia des d’un mateix dispositiu. El show es retransmetrà en directe per La1 de TVE. Just després que l’intèrpret murcià les interpreti totes dues en el programa, TVE tornarà a obrir línies durant uns minuts perquè els espectadors puguin expressar amb el seu vot quina és la seva favorita per succeir ‘Universo‘ a l’escenari de l’Ahoy Arena. En aquesta ocasió, no hi haurà límit de vots per dispositiu.

Memoria‘ és un uptempo composat per Cantó, mateix en col·laboració amb Steve Daly, Oliver Som i Leroy Sánchez. ‘Voy a quedarme‘ és una balada escrita, igualment per Cantó junt a Leroy Sánchez, Daniel Ortega ‘Dangelo’ i Dan Hammond. Leroy Sánchez, que ha participat en la composició de totes dues propostes, és l’autor d'”Él no soy yo“, un dels darrers èxits del representant espanyol. ‘Dangelo’, per la seva banda, és un dels autors d'”Universo“, produït, alhora, per Dan Hammond. Ara fa uns dies, i en una entrevista concedida a TVE, Cantó assegurava que “no em decanto per cap de les dues cançons; qualsevol d’elles farà un gran paper a Eurovisió“.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »