Entusiasme zero a les cases d’apostes després de la publicació dels dos temes de Blas Cantó; Espanya, 27ª

Si hem de fer cas a les cases d’apostes, Espanya tornarà a marxar d’Eurovisió amb la cua entre cames. Després de la publicació ahir dels dos temes amb què Blas Cantó li agradaria representar Espanya a Rotterdam, TVE queda en un discretíssim 27è lloc en la mitjana de totes les cases. Només supera Israel i Albània, en la llista de països que ja han triat cançó. Albània, que encara no ha publicat la versió definitiva de la seva cançó, és la més mal valorada de tots els participants del Festival. Encapçala Islàndia, que encara no ha escollit tema, seguida de Lituània, que amb The Roop i el seu ‘Discoteque‘ torna a estar al capdamunt en les apostes sobre la vicòria final al Festival.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »