Pastora Soler i Edurne intervidran a ‘Destino Eurovisión’, la gala en què es decidirà la cançó que durà Blas Cantó a Rotterdam

Pastora Soler i Edurne són les grans estrelles convidades a participar a Destino Eurovisión, el programa especial de La1 de TVE on els espectadors decidiran amb quin tema participarà Blas Cantó a Eurovisió. Junt a les dues exeurovisives, en la gala especial també hi intervindran Vanesa Martín, Nia, Andrés Suárez, Cepeda i Roi. De moment, TVE encara no ha desvetllat la data de celebració del programa, en què Blas Cantó cantarà en directe les dues propostes que ha escollit per representar Espanya a Rotterdam; ‘Memoria‘ i ‘Voy a quedarme‘. Mentrestant, però, els espectadors i els fans de tot el món ja poden enviar els seus vots a favor de la seva favorita; a través del web i l’app oficial eurovisiva de TVE, i trucant al telèfon
905 810 002 si es vol votar per ‘Voy a quedarme‘, o al
905 810 001 si es prefereix ‘Memoria‘. També es poden enbviar missatges SMS al 25152 amb les paraules ‘MEMORIA’ o ‘QUEDARME’, al preu d’1,45€, IVA inclòs.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »