Destino Eurovisión, dissabte 20 de febrer

La Final espanyola, en què els espectadors escolliran el tema amb què Blas Cantó participarà al Festival d’Eurovisió 2021, es farà el pròxim dissabte dia 20 de febrer. La gala, que començarà a la 22h i que serà retransmesa en directe per La1 de TVE, serà presentada per Tony Aguilar i Julia Varela, encarregats també de retransmetre el Festival. Tal i com es va fer públic ahir, en la gala hi haurà diversos convidats, que faran duets amb Cantó; Edurne, Pastora Soler, Nia, Vanesa Martín, Andrés Suárez, Cepeda i Roi. El programa començarà, però, amb la interpretació en directe dels dos temes candidats a representar Espanya a Rotterdam; ‘Memoria‘ i ‘Voy a quedarme‘. Acte seguit, i coincidint amb els duetos, TVE obrirà les línies perquè els espectadors i els eurofans puguin votar per la seva cançó favorita. Destino Eurovisión compta amb la col·laboració de Martin Dietmann, fitxat per TVE com a director creatiu de la posada en escena eurovisiva de Blas Cantó però, també, creador de les actuacions que el murcià farà en el transcurs de la Final de dissabte 20.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »