Albina Grčić s’imposa a Croàcia amb ‘Tick-tock’ i obté tiquet cap a Rotterdam

Va ser la favorita dels jurats i també la dels espectadors. Albina Grčić es va imposar dissabte en el Dora, la Pre croata celebrada a Opatija, i va obtenir el dret de representar el seu país al Festival d’Eurovisió 2021. L’artista competia amb ‘Tick-tock‘, un tema pop escrit per Branimir Mihaljević, Max Cinnamon i Tihana Bukljaš Bakić. En acabar la votació dels Jurats, l’artista ja encapçalava la classificació, amb 78 punts, pel davant de Bernarda Brunović, amb 77, i de Nina Kraljić tercera, amb 68. Posteriorment, van ser anunciats els resultats del televot, que van consolidar Albina com la gran favorita del certamen. Al final, l’artista va sumar 198 punts. Nina Kraljić va acabar segona, amb 145, d’un total de 14 participants. La cançó guanyadora, amb una coreografia força vistosa, està interpretada principalment en anglès, amb una sola estrofa en croata.


Albina Grčić té 22 anys. Es va donar a conèixer a finals de 2019, gràcies a la seva participació en la tercera temporada de la versió croata del talent show The Voice, on va acabar en la tercera posició. Acabat el programa, va signar contracte amb Universal Music i a l’octubre de 2020 llançava el seu primer single, titulat ‘Imuna na strah‘. La tria d’Albina ha deixat indiferents els apostants; Croàcia figura en el 29è lloc en la mitjana de totes les cases d’apostes. Lituània n’és la líder mentre que Espanya, que escollirà la setmana que ve la seva cançó, ha caigut fins a la 38ª un cop conegudes les dues propostes de Blas Cantó.

(Foto: Facebook oficial artista)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »