Benny Cristo competirà a Rotterdam amb ‘Omaga’

Publicat el tema amb què Benny Cristo participarà a Rotterdam! Es titula ‘Omaga‘, deformació de l’expressió ‘Oh, my God!‘. La peça, molt vitalista, l’ha composada el mateix intèrpret junt a Filip Vlček. Va ser publicada oficialment ahir. Benny Cristo, de 33 anys, és un dels artistes repescats per a Rotterdam’21 després de la cancel·lació del Festival de 2020. Es va iniciar com a esportista; com a tennista, com a snowboarder i com a professional del jiu jitsu. Però va fer el salt definitiu a la música després de la seva participació en un talent show per a joves músics, de la televisió txeca. Al 2010 va publicar el seu primer treball discogràfic, titulat Definitely Different. Des d’aleshores, ja en porta cinc; l’últim, el Kontakt, de 2019, que va presentar oficialment en un concert davant 15.000 espectadors a Praga. Col·labora habitualment amb els productors musicals canadenc The Glowsticks; amb ells va treballar el ‘Kemama‘, amb què hauria participat al Festival de l’any passat. Benny Cristo també composa per a altres artistes, de la República Txeca i d’Eslovàquia; també artistes de hip hop alternatiu.

(Foto: Facebook oficial artista)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »