Presentat l’escenari de Destino Eurovisión; un set de gairebé 200 m2, dues plataformes connectades i 11 càmeres

(L’escenari de la Final espanyola, a punt. Fotos: RTVE)

TVE ha presentat avui l’escenari de Destino Eurovisión, la gran Final espanyola d’aquest pròxim dissabte, en què els espectadors de La1 de TVE i els eurofans escolliran amb quina cançó Blas Cantó participarà al Festival d’Eurovisió 2021. El set, que es va començar a muntar a finals de gener, s’ha instal·lat a l’Estudi 5 de Prado del Rey. L’escenari, amb gairebé 200 metres quadrats de superfície, consisteix en un parell de plataformes connectades; una de principal i quadrada, de 15 x 10, i amb els perfils arrodonits. I una de secundària, rectangular i més petita, de 9 x 4, que servirà per garantir la sensació d’amplitud. Al fons, tres pantalles LED de sis metres d’alçada. TVE hi ha instal·lat 11 càmeres, inclosa l’aranya que recorrerà el plató des de l’aire. El control es farà des d’una de les unitats mòbils més sofisticades de la Cadena, i que és la que s’acostuma a utilitzar en les retransmissions dels partits de la selecció espanyola de futbol, dels Sanfermines de Pamplona i de les gales dels premis Goya. En total, Destino Eurovisión mobilitza 70 professionals de TVe sota la direcció de Juan Luis Iborra i la realització de Gustavo Jiménez.

(Fotos: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »