La BBC torna a confirmar en James Newman per a Eurovisió

James Newman representarà el Regne Unit a Rotterdam’21. L’artista, que ja havia estat escollit de manera interna per la Cadena britànica per al Festival de l’any passat, a tornat a encarregar a l’intèrpret de Settle que participi en el certamen europeu, en l’edició del pròxim mes de maig. Newman ha desvetllat a través de les seves xarxes socials que durant el confinament no ha parat de treballar i ha donat a entendre que ja té la cançó amb què competirà a Rotterdam. Explica que la publicarà el pròxim mes de març. Newman és un artista de prestigi; ha estat nominat un parell de cops als Grammy com a millor compositor, i ha aconseguit nombrosos Discos de Platí; el seu primer número 1 va arribar al 2013, el ‘Waiting all night‘ interpretat per Rudimental i Ella Eyre, escollit com a millor single de l’any. Newman també va aconseguir un altre èxit amb la composició del ‘Blame‘ de Calvin Harris’.

(Foto: Ray Burmiston/BBC via EBU)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »