Blas cantó representarà Espanya a Rotterdam amb ‘Voy a quedarme’

Victòria clara; ‘Voy a quedarme‘ és la cançó escollida perquè Blas Cantó representi Espanya al Festival d’Eurovisió 2021. Només hi ha hagut televot, que ha decidit la vencedora amb el 58% dels vots emesos des del dia en què es van fer públiques totes dues propostes. ‘Memoria‘ s’ha quedat amb el 42%. Tot i això, en començar la gala d’avui, que s’ha fet a l’Estudi 5 de Prado del Rey i que s’ha emès en directe per La1 de TVE, la diferència entre totes dues peces era encara més gran, en el televot: 72% per ‘Voy a quedarme‘ i 28% per ‘Memoria‘. Cantó és coautor de la peça guanyadora, junt a Leroy Sánchez, Dan Hammond i Daniel Ortega ‘Dangelo’. En la gala d’avui hem pogut escoltar la nova versió de la cançó; un inici de Cantó a cappella i un imponent joc de veus als cors, potenciant la veu del murcià.

En la gala d’avui, Blas Cantó ha fet duos amb Pastora Soler, Edurne, Nia, Andrés Suárez i Vanesa Martín. I un trio, amb Roi i Cepeda. TVE també li tenia preparada una sorpresa; la presència de les artistes que havien competit amb ell per representar Espanya a l’Eurojúnior de 2004, entre les quals hi havia Mirela. Blas Cantó ha començat la gala fent un medley d’algunes peces ja mítiques del Festival, com el ‘La, la, la‘, el ‘Bailar pegados‘, l'”Euphoria” i el ‘Ne partez pas sans moi‘, i ha acabat el torn d’actuacions interpretant la versió espanyola de l'”Amar pelos dois“.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »