TIX s’imposa a Noruega amb ‘Fallen angel’

TIX representarà Noruega a Rotterdam. I ho farà amb el tema ‘Fallen angel‘, o ‘Ut Av Mørket‘. De fet, l’artista, de 27 anys, ha optat avui, per a la gran Final del Melodi Grand Prix, per la versió en anglès de la seva balada. TIX, que és l’autor de la peça (música i lletra), ha aconseguit 99.000 vots més que KEiiNO, que enguany participaven amb ‘Monument‘; 380.033 vots per 281.043. TIX, alter ego d’Andreas Haukeland, ha actuat representant ser un àngle; vestit de blanc i amb unes imponents ales a les seves espatlles. Però totalment encadenat a sis àngels negres, que sópn els que han fet la coreografia del número. TIX ha actuat, també, amb ulleres de sol. El nom artístic del ja representant noruec fa referència a la síndrome de Tourette, que pateix des de petit i que es manifesta amb tot de tics involuntaris.

A la gran Final noruega d’avui, que s’ha fet a Oslo, hi han pres part 12 propostes musicals. Les quatre més votades han passat a una segona ronda; junt a TIX i KEiiNO s’hi han classificat Jorn i Blåsemafian ft. Hazel. En una nova tanda, els dos més votats han passat a la ronda definitiva, on TIX s’ha imposat clarament als representants de 2019. Ulrikke, guanyadora del Melodi Grand Prix de 2020, ha estat l’encarregada d’obrir la gala. TIX no és pas un desconegut en l’escena musical del seu país; al 2015 va triomfar amb ‘Sjeiken‘, que es va convertir en un himne per als graduats del seu país. Al 2018 va co-escriure el ‘Sweet but psycho‘ d’Ava Max, que ja acumula 667 milions de visualitzacions a YouTube.

(Foto: Julia Marie Naglestad/NRK via EBU)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »