Finlàndia envia Blind Channel i el seu ‘Dark side’ a Rotterdam

Una altra peça metal a Eurovisió! La banda Blind Channel s’ha imposat aquesta nit en la gran Final de l’Uuden Musiikin Kilpailu. I ho han fet amb una claredat meridiana: han acumulat 551 punts davant els 180 dels segons classificats, els Teflon Brothers x Pandora, que competien amb ‘I love you‘. Ilta, que defensava ‘Kelle Mä Soitan‘, ha acabat en tercer lloc amb 149. Aksel, el guanyador de la Pre finlandesa de 2020 i que havia de representar el seu país a Rotterdam 2020, ha estat cinquè amb 108 pel seu tema ‘Hurt‘. En la gala d’avui hi han pres part set propostes musicals. El públic ha decidit el 75% dels vots; l’altre 25% ha vingut dels Jurats internacionals: el Regne Unit, els Estats Units, Suïsa, els Països Baixos, Espanya, Polònia i Islàndia.

Blind Channel el componen Joel Hokka, Niko Vilhelm (veus), Joonas Porko (guitarra), Olli Matela (baix), Aleksi Kaunisvesi (teclats) i Tommi Lalli (bateria). Tots ells són els autors de la peça amb què provaran de donar a Finlàndia la segona corona eurovisiva de la història. La banda es va formar al 2013; diuen que fan pop violent. Un any després, eren convidats a actuar al Wacken Open Air d’Alemanya, un dels festivals de heavy metal més importants que existeixen en l’actualitat.

(Foto: Facebook oficial de la banda)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »