Espanya, 33ª a les cases d’apostes tot just després de la tria de ‘Voy a quedarme’

Islàndia, que encara no ha triat, primera. Seguida de Lituània, amb The Roop i el tema ‘Discoteque‘. El videoclip oficial de la cançó acumula ja 3,8 milions de visualitzacions a YouTube. En tercer lloc, a les cases d’apostes, Suècia, que encara no ha celebrat totes les semifinals i que ja comença a tenir un cartell de luxe de cara a la gran Final del pròxim dissabte 13 de març: Danny Saucedo, Arvingarna, Anton Ewald, Dotter, Charlotte Perrelli i Tusse. I, alerta, que el pròxim dissabte han de competir The Mammas i Eric Saade en la darrera semi. Quarta, a les cases d’apostes, la francesa Barbara Pravi, amb gairebé dos milions de visualitzacions a YouTube. I completant el Top Five, Rússia, que encara no ha fet pública la seva tria per a Rotterdam. Després de la seva tria oficial per al Festival, Blas Cantó és en la 33ª posició en el ranking de favorits entre els apostants. Albània és el pitjor classificat dels països que ja han escollit representant i cançó; Anxhela Peristeri és l’última dels 41 participants al Concurs. Per la seva banda, el noruec TIX va en la novena i els finlandesos Blind Chanell, dotzens.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »