Blas Cantó sobre ‘Voy a quedarme’: “Encara hem de fer molta feina, fins a maig!”

‘Memnoria’ era la seva favorita; el tema, però, “ha fet un bon treball i estic molt feliç“. Paraules de Blas Cantó a TVE tot just després que els espectadors i els fans escollissin, sobradament, ‘Voy a quedarme‘ per a Rotterdam. Si bé anit vam poder escoltar els darrers canvis que l’artista ha fet de cara a Destino Eurovisión, un inici a cappella i un potent cor de veus que en realcen el dramatisme, Blas Cantó ha estat taxatiu: “Encara hem de fer molta feina, fins a maig“. Parlant amb TVE, el murcià assegurava que el tema guanyador “hem de perfilar-lo; hem de treballar-lo, parlar de l’entrada a cappella, dels cors!“. L’intèrpret explicava que el que vàrem veure ahir sobre l’escenari de l’Estudi 5 de Prado del Rey “és un petit esbós del que pot passar a Rotterdam. I crec que podem emocionar“. L’artista afegia que “és molt emocionant cantar ‘Voy a quedarme’ per les persones que he pedut aquest darrer any“; el pare de Cantó va morir de càncer el passat mes de maig i uns mesos després, i de COVID, la seva àvia, una de les persones més importants de la seva vida. Sobre la peça vencedora ahir, Cantó edeia que “és una cançó molt esperançadora“, perquè les persones que ha perdut “saps que es quedaran amb tu per sempre més“. ‘Voy a quedarme‘, va dir, “cal cantar-la amb el cor“.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »