Fracàs de Destino Eurovisión, el programa menys vist la nit de dissabte

Destino Eurovisión va atreure el 6% de l’audiència de dissabte nit. La Final espanyola amb Blas Cantó com a protagonista va ser el programa menys vist en la franja prime time d’aquell dia; el Sálvame Deluxe de Telecinco va ser líder, amb el 15,3%, seguit de la projecció del film ‘The Italian job‘ a Antena 3, que es va quedar amb el 10,8%. Tercer va ser el programa d’anàlisi política LaSexta Noche, amb un 7,9% i tot seguit, la pel·lícula ‘Réplicas‘, que va emetre Cuatro, i que va atreure el 6,9% de l’audiència. En total, i segons dades oficials, la Pre en què es va escollir ‘Voy a quedarme‘ com a tema que representarà Espanya a Rotterdam tan sols la van veure 942.000 persones.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »