Crítica del Regne Unit, Electro Velvet, ‘Still in love with you’

El duo Electro Velvet el componen Bianca Nicholas i Alex Larke. La Bianca va participar a l’edició britànica del talent show ‘The Voice’. El seu single ‘Hold on to your dreams’ va aconseguir ser el número 1 en descàrregues a l’iTunes. Ha actuat per al príncep Guilem d’Anglaterra i la duquessa de Cambridge. L’Alex és professor de Primària i forma part de la gira de l’espectacle musical ‘The Rolling Clones’, que ha recorregut tot el Regne Unit fent versions dels Stones. La cançó amb què competiran a Viena és un swing amb sons contemporanis; un tema on ell es preocupa d’ella i ella, d’ell: ‘Estigues calentó si hi ha tempesta, estimat; cuida’t molt mentre no hi sóc, encara estic enamorada de tu…. No miraré altres noies; no vull posar-te gelosa. No has de patir mentre no hi ets…’

UK1

Electro Velvet defensaran un swing amb arranjaments contemporanis (Fotos: BBC/Sarah Dunn)

UK Flag

REGNE UNIT

Electro Velvet, ‘Still in love with you

Autors: David Mindel, Adrian Bax White

Belinda

BELINDA SÁNCHEZ, cantant (corista amb Espanya 2011, Andorra 2004, 2006, 2008 i 2009)

Es podria dir que és un charleston modern, aires dels anys 20 amb els sons electrònics actuals. Trobo que és una cançó divertida, diferent. Els solistes, molt correctes, sense lluïments individuals, defensant i respectant l’estil. Un tema que haurà d’anar acompanyat d’una bona posada en escena per fer el cop d’efecte necessari per poder escalar llocs en llista. No el veig com a guanyador, però si l’escenografia està ben treballada (i tractant-se de Regne Unit, crec que això està garantit) podrien quedar entre els 10 primers.

Etienne

ÉTIENNE MUYLLE, cantant de gospel i membre de la Coral de Vallromanes

Bones orquestracions, però un pur remake de la mùsica charleston & dixi dels any 20. Pot tenir el seu encant, però no és res de nou; d’aquest tipus de cançons n’hi ha centenars. No crec que sigui un possible guanyador.

AlberALBERTO MOLINA, eurofan

El que no arrisca no pot guanyar però, desgraciadament, el tema diferent i especial d’aquest any no ens portarà a Londres… I això que cada vegada que l’escolto em fa més gràcia i penso que el seu resultat aquest dissabte serà millor. Aquest sí que és un tipus de tema mai portat a Eurovisió i no l’”Amanecer” espanyol. Una cançó simpàtica però amb la que haurien de fer una escenificació molt bona que aconsegueixi impactar al públic i que la recordin.

Miguel

MIGUEL FERNÁNDEZ, editor d’Eurovision-Spot.com

Després de les participacions dels darrers anys, el Regne Unit ha decidit fer un canvi de rumb i participar amb una cosa totalment diferent. Electro Velvet, duo musical que combina el swing dels anys 20 amb la tecnologia moderna de l’electro-dance.

En qualsevol altra edició amb una varietat més gran en la temàtica, em quedaria amb la idea del país britànic amb el fanalet vermell de la cua un any més, però tenint en compte que aquest any és el del domini absolut de les balades, puc dir que la seva sort en el Festival pot canviar. El tema que presenten Bianca Nicholas i Alex Larke, ‘Still in love with you‘, tot i que amb les seves petites errades, és fresc i original. De tota manera, com a qualsevol aposta ariscada, i més a Eurovisió, pot passar que no encaixi a Europa i que de nou el Regne Unit quedi rellegat a les darreres posicions de la final de Viena 2015.

Nuno

NUNO VALÉRIO, compositor

Aquesta cançó és animada i divertida, cosa que en aquest Festival fa una mica de falta. És un tema kitsch i que desilusiona a gaire tothom per venir del Regne Unit, la gran potència musical europea. El tema tampoc és tan dolent i pot marcar la diferència. De tota manera, i amb els comentaris que hi ha estat fent al respecte la BBC, sembla que hi ha un cert desconcert en el canal britànic. A mi em recorda les cançons dels Stock, Aitken & Waterman, i com que m’agraden, penso que aquesta proposta és original.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »