Edurne prova un nou vestit i actuarà a la segona meitat de la final

Edurne ha povat en el seu segon assaig un nou vestit, en substitució del gris verdós que va provar el primer dia. Avui, sobre l’escenari del Wiener Stadthalle ha provat un de color coure amb micromirallets i cintura molt marcada. Igual que l’anterior i el vermell que comença lluint en la seva actuació, aquest també l’ha dissenyat Jose Fuentes. Encara no ha decidit quin dels 2 lluirà dissabte. D’altra banda, l’artista ha tret aquest migdia en la seva compareixença davant la premsa europea la boleta que indicava que haurà d’actuar a la segona meitat de la gran final de dissabte. Edurne s’ha mostrat satisfeta amb l’assaig d’avui; ha dit que han aconseguit millorar coses respecte el primer cop que va trepitjar l’escenari. I ha anunciat que marxarà de Viena amb un nou gos, a qui batejarà amb el nom de la capital austríaca. La madrilenya, que abans de saltar a la fama havia començat a estudiar Veterinària, sempre s’ha declarat una amant dels animals.

_DSC4013

Edurne ha provat avui un nou vestit a l’assaig (Fotos: RTVE)

 

_DSC4001

_DSC4224

Edurne i Giuseppe di Bella, avui després de l’assaig

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »