Neix el Wintervision Song Contest, enmig de la neu i el gel a Suècia!…. la broma de l’April’s Fool Day d’Eurovisió

És la broma del dia; de l’April’s Fool Day, l’equivalent del nostre Dia dels Sants Innocents! Eurovisió publica avui al seu web que ha donat llum verda al naixement de la versió hivernal del Festival d’Eurovisió de tota la vida; el Wintervision Song Contest. El certamen tindria caràcter bianual. Segons publica el web oficial del certamen, la primera edició d’aquest nou concurs es faria al desembre de 2022, i ja hi haurien confirmat la seva assistència 15 països, entre ells, els cinc membres del Frosty 5, equivalent del Big Five eurovisiu: Islàndia, Finlàndia, Noruega, Rússia i Suïssa. Aquests països, junt a Suècia, com a país amfitrió, ja estarien classificats per a la gran Final. Euovisió, afegeix la broma, espera que aquesta xifra s’ampliï en un futur. Noruega, a més, ja hauria designat a dit els KEiiNO per representar-la. La banda ja hauria anunciat que en la seva posada en escena utilitzarien màquines de neu i que hi apareixerien rens si Eurovisió acaba permetent l’ús d’animals vius en les actuacions. El Wintervision, segons s’explica en la informació, tindria lloc a l’aire lliure a Jukkasjärvi, Suècia, en una mena de ‘Snow Globen Arena‘ amb capacitat per a 2000 espectadors i amb un decorat de fons que consistiria en boscos gelats, “rens juganers i, per descomptat, l’aurora boreal“.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »