Afrojack i Glennis Grace actuaran a la gran Final de Rotterdam’21

Afrojack i Glennis Grace actuaran a la gran Final del Festival d’Eurovisió 2021. Segons ha anunciat aquest mateix matí la Unió Europea de Radiodifusió, el popular DJ neerlandès i la representant eurovisiva dels Països Baixos al Festival de 2005 actuaran junts en el transcurs d’un acte dividit en dues parts i que els organitzadors del certamen han batejat amb el nom de ‘Music binds us‘. Es tracta d’una combinació de música clàssica i de música dance; de curtmetratge i d’actuació en directe sobre l’escenari de l’Ahoy Arena de Rotterdam. En la primera part de l’acte s’homenatjarà la música clàssica de la mà d’Afrojack i Wulf (que va saltar a la fama participant a l’edició neerlandesa de The Voice al 2012) interpretant junt a una orquestra de joves músics en diversos indrets emblemàtics de Rotterdam. Tot, enregistrat en un petit curt dirigit per Tim Oliehoek. Acte seguit, la cinta enllaçarà en directe amb l’Ahoy Arena, on tornarem a veure Afrojack però aquest cop acompanyat de Glennis Grace. Seeà el clímax de l’acte; en aquesta part arribarà el torn de la música dance, una de les exportacions més internacionals dels Països Baixos en els darrers anys. Gerben Bakker, director del Festival d’Eurovisió 2021, ha explicat al web oficial del certamen que, amb aquest acte, “en aquesta edició del Festival d’Eurovisió,volem mostrar el millor que poden oferir els Països Baixos, no només amb Afrojack sinó amb talents interpretatius de primera, com ara Wulf i Glennis Grace. En la meva opinió, Tim Oliehoek és un dels millors directors dels Països Baixos. L’orquestra la componen joves talents i ha estat creada especialment per a la gran Final. Després d’aquest any tan difícil, espero que amb aquest acte tot Europa pugui oblidar-se dels mals moments per una estona!“.

Dies enrere, Eurovisió va fer públic que Duncan Laurence obrirà la primera semifinal i que també farà acte de presència a la gran Final, on farà l’estrena del seu nou single i cantarà un cop més ‘Arcade‘, el tema amb què es va imposar a Tel Aviv’19.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »