Edurne, satisfeta tot i la desfeta

No canviaria res” de l’actuació feta. “Hi ha vida més ennlà d’Eurovisió“. Van ser les primeres paraules d’Edurne davant la premsa espanyola després de que finalitzés el Festival que va suposar la sisena victòria de Suècia i es complissin els pronòstics que, des de març, col·locavem Mans Zelmerlöw com a gran favorit d’aquesta edició. La madrilenya es mostrava satisfeta per la feina feta, tot i el resultat: “Tranquils!, que estic molt contenta i feliç amb el treball que hem fet. M’hi he deixat la pell; ho he donat tot. Això ha estat molt dur. M’he desgastat molt“, explicava. “Tot el que podíem fer, ho hem fet; hem donat el 200 per cent!“. “Em sento guanyadora“. Va comentar que va aterrar a Viena creient que la seva proposta podia aconsegui un bon lloc pel fer de ser diferent, per cantar en espanyol, per haver ballat; “em veia primera. Dúiem un bon treball com per aconseguir-ho“. Si estava trista, ho va saber ocultar molt bé, però declarava, segura, que “hi ha més vida més enllà d’Eurovisió!“, perquè Eurovisió “era un repte més i jo continuo amb la meva vida!“, però sí que va reconèixer que “mereixia estar més amunt. Crec que no s’ha reconegut tot l’esforç” fet per preparar l’actuació. Va declarar-se a favor de què els països cantin en els seus idiomes perquè no compatarteix la idea, diu, de què fer-ho en anglès pot donar-te més possibilitats de guanyar.

edurne final 2

Tornar a Eurovisió?. No va ser un ‘no’ rotund; Edurne primer va puntualitzar que necessitava temps per poder aterrar de nou a la realitat, descansar d’aquests mesos de treball intens, celebrar-ho a la seva família i, més endavant, pensar sobre aquesta possibilitat. Això sí, si hi tornés, va deixar clar que li agradaria fer-ho cantant un altre cop en espanyol; una de les 5 llengües que es varen escoltar anit al Wiener Stadthalle a part del majoritari (com és habitual) anglès. Ara, marxa de Viena a Madrid directament per estar amb la família i descansar, però no gaire temps, ja que té previst el llançament del seu nou CD el 16 de juny, i això li comportarà una gira estiuenca de promoció. L’album inclourà l'”Amanecer” amb què anit va aconseguir 15 punts i el 21è lloc de la classificació final, per davant de l’històric nul points d’Àustria i d’Alemaya. Sobre la victòria de Suècia va dir que era “molt merescuda“.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »