El single d'”Heroes” i el disc d’Eurovisió, líders en vendes a Espanya

El ‘Heroes‘ de Mans Zelmerlöw és el lider en vendes a la plataforma iTunes d’Espanya, mentre que l'”Amanecer” d’Edurne ocupa el viutè lloc. En els primers 50 llocs de la classificació setmanal hi figuren també el ‘Grande amore‘ d’Il Volo (setzè lloc), el ‘Goodbye to yesterday‘ d’Elina Born i Stig Rästa (18),  el ‘Tonight again‘ de Guy Sebastian (21), el ‘Rhythm inside‘ de Loïc Nottet (23) i el ‘Million voices‘ de Polina Gagarina (39). També s’hi troben el ‘Firestorm‘ de Conchita Wurst (46), que l’artista va interpretar a l’interval de la gran final de dissabte passat i que inclou en el seu primer album, i el ‘Building bridges‘ (50), himne del Festival d’enguany.

Heroes_Måns_Zelmerlöw

De fet, el tema guanyador del passat dissabte també és líder en vendes a Suècia, Dinamarca, Àustria i Alemanya. A Suècia, també ocupen els primers llocs de la llista els temes d’Austràlia (2), Bèlgica (3), Estònia (5) i Rússia (6). Fins al lloc 50 del chart suec hi trobem, també, les cançons d’Itàlia (12), Noruega (17), Israel (20), Letònia (39) i el Regne Unit (45). En aquest darrer país, l’album complet del Festival també és el número 1 en vendes en la categoria de recopilatoris. A Espanya és segon. A Bèlgica, aquesta setmana el número 1 és Loïc Nottet, mentre que Mans Zelmerlöw és segon. El single eurovisiu d’Edurne figura al lloc 98 del Top 100. A Àustria, també lidera el ‘Heroes‘, seguit de Nottet (2), del tema que va representar Estònia (3), Il Volo (4) i The Makemakes (5), que va fer un null points dissabte. Austràlia és sisena, Noruega setena; en vuitè lloc hi ha el ‘Building bridges‘, novè és el tema de Polina Gagarina i onzè, el d’Eslovènia. Per tant, en el país amfitrió, 9 dels 10 singles més venuts són del Festival. Edurne ocupa el lloc 54 del chart austríac.

En l’altra cara de la moneda hi ha Portugal, on en el Top 100 d’aquesta setmana només hi ha 1 sol tema eurovisiu: el ‘Heroes‘ guanyador al lloc 40, mentre que el recopilatori és el 87è més venut. La cançó de Suècia és al vuitè lloc del chart francès, on només hi figura Loïc Nottet (32) entre els 50 més venuts fins a avui.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »