Federico Llano, nou vicepresident del Comitè de Televisió de la UER

Federico Llano, cap de la delegació espanyola al Festival d’Eurovisió, ha estat nomenat avui vicepresident del Comitè de Televisió de la Unió Europea de Radiodifusió (UER). El nomenament ha tingut lloc en el marc de l’Assemblea Eurovisió, que s’ha fet a Manchester. Llano, actual cap de Coproduccions i d’Eurovisió de TVE, ja era membre de l’esmentat Comitè des de 2010. Aquest organisme de la UER l’integren 14 professionals i té per funció marcar els objectius i les estratègies de les coproduccions i els intercanvis de programes de televisió i supervisar els esdeveniments més importants organitzats per la xarxa; entre els quals hi ha el Festival d’Eurovisió. Federico Llano, que va entrar a treballar a TVE al 1983, també va ser membre del Grup de Referència del Festival d’Eurovisió durant 6 anys. De moment, es desconeix si aquest nou nomenament afectarà el seu actual càrrec al capdavant de la delegació espanyola al Festival.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »