Trijntje Oosterhuis, Premi Barbara Dex 2015

L’holandesa Trijntje Oosterhuis ha guanyat el Premi Barbara Dex 2015, que es concendeix a l’artista pitjor vestit de cada edició. El guardó el decideixen els fans a través d’una votació virtual a través del web EurovisionHouse.nl. L’artista holandesa ha aconseguit 1.324 vots d’un total de 4.163. En segon lloc, enguany ha quedat la sèrbia Bojana Stamenov, amb 605, seguida dels britànics Electro Velvet, amb 397. Completen el Top 5 de l’edició d’aquest any l’albanesa Elhaida Dani ( 263) i el moldau Eduard Romanyuta amb 237 vots.

Trijntje Oosterhuis té programat un concert d’homenatge a Stevie Wonder el proper 4 de juliol al Het Concertgebouw d’Amsterdam. Ho farà en el marc del programa Robecco Summer Nights. L’artista, acompanyada de l’orquestra de jazz del Concertgebouw, interpretarà els temes més emblemàtics del músic nordamericà. Oosterhuis ja va dedicar a Wonder el seu treball For once in my life, amb el que va guanyar un disc de platí al 1999.

Bojana

Bojana Stamenov, finalista d’enguany del Barbara Dex (fotos: Eurovision.tv)

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »