L'”Adrenalina” d’Edurne, número 6 en vendes

El nou album d’Edurne, titolat “Adrenalina”, ha estat el sisè més venut a Espanya en la seva primera setmana al mercat, segons la llista oficial de vendes de Promusicae (Productores Musicales de España). En la mateixa llista, i en el lloc 88, també hi figura l'”Unstoppable” de Conchita Wurst després de 4 setmanes al mercat. El primer treball discogràfic de l’austríaca va arribar al lloc 48 de la llista espanyola de vendes. L’album del festival d’Eurovisió 2015 és el 17è més venut de la llista de recopilatoris, 9 setmanes després d’haver-se començat a distribuir. La setmana anterior havia ocupat el tretzè lloc.

Per la seva banda, el ‘Heroes’ de Mans Zelmerlöw és l’única cançó que va participar en el darrer Festival que surt a les llistes d’èxits de l’Estat. A Flaixbac ocupa actualment el número 19 d’un total de 30 temes. A Los 40 de la Cadena SER és el novè després de 4 setmanes a la llista. En general, i segons Promusicae, el tema vencedor de Viena 2015 és actualment el novè més venut.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »