Eurovisió i diversos artistes de Rotterdam’21 s’afegeixen al moviment #VoiceForThePlanet

Actuar ja per salvar el Planeta de la crisi mediambiental. El Festival d’Eurovisió i diversos artistes que van participar en la darrera edició del certamen s’han afegit a la campanya #VoiceForThePlanet. Amb aquest slogan i la denúncia de persones famoses i particulars d’arreu del món es pretén conscienciar sobre la necessitat d’adoptar mesures urgents per revertir l’actual situació de crisi: polució, pèrdua d’hàbitats, sobreexplotació de recursos, canvi climàtic i milers d’espècies animals en risc d’extinció. Tots els missatges, inclosos els dels artistes eurovisius, seran traslladats als participants en les conferències internacionals sobre Natura i clima, que es faran la pròxima tardor. L’enregistrament dels vídeos en què els cantants de Rotterdam’21 donen la seva veu per la Terra i pregunten als espectadors si ells també s’hi afegeixen, es va fer a Rotterdam mateix. Hi han pres part, entre d’altres, Blas Cantó, Destiny Chukunyere, Jeangu Macrooy, Lesley Roy, Efendi, The Black Mamba, Go_A, Stefania, Elena Tsagrinou, Måneskin, TIX i Eden Adele. El repte de la campanya és aconseguir un milió de veus; de moment ja se’n porten més de 562.000.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »