Mor Jaime Morey

Representant d’Espanya al Festival de 1972, Jaime Morey ha mort aquesta matinada a Madrid als 73 anys d’edat, víctima d’una llarga malaltia. Morey va néixer a Alacant al 1942 i va ser un dels artistes més populars a l’Espanya dels 60, amb temes com ‘Rosita‘ o ‘El barco, el mar y el viento‘, tama aquest darrer amb què aconseguir el segon lloc al Festival de Benidorm de 1964. Al 67, tornaria a concursar en aquest certamen, amb el tema ‘Las mañanitas’. Al desembre de 1970 va intentar representar Espanya en el Festival de l’any següent, prenent part en la preselecció nacional, que aquell any es va titolar ‘Pasaporte a Dublín‘. Morey va quedar en segona posició. A Eurovisió 72, Jaime Morey va aconseguir el desè lloc de 18 participants amb el tema ‘Amanece‘, composat per Augusto Algueró. En total, va acumular 83 punts en un certamen que va guanyar Vicky Leandros per Luxemburg, amb 128 vots.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »