Els sis representants d’Andorra a Eurovisió, demà en una tertúlia al Canal Fan de Carpeta de YouTube

Tots junts per primer cop, encara que sigui en una connexió virtual! Els sis representants d’Andorra al Festival d’Eurovisió han participat en una tertúlia eurovisiva que serà emesa demà dissabte a partir de les 20h al Canal Fan de Carpeta de YouTube. Dirigit pel periodista Jaume Borja i realitzat per Jordi Allepuz, tots dos ebrencs, el Fan de Carpeta és un espai d’entrevistes a personatges populars, des de María Teresa Campos, Soraya o Anne Igartiburu, que va arrencar ara fa mig any. En el transcurs de la tertúlia, Marta Roure, Marian van de Wal, Jenny, el vocalista dels Anonymous, Niki Francesca; Gisela i Susanne Georgi repassen el seu pas pel Festival pocs dies després que la direcció d’Andorra TV assegurés que el país no té pas previst retornar al Festival al 2022, ja que el projecte ni tan sols és damunt la taula de l’Ens públic. Ara tot just fa un any, Susanne Georgi va fer públic que havia aconseguit finançament privat per fer possible la reincorporació del país a Eurovisió; un projecte que a l’octubre de 2019 va reunir en una mateixa taula al cap de Govern, al director d’ATV, als representants de la companyia que patrocinaria la participació del Principat al Festival i a l’artista andorrana. En un post al seu Facebook oficial, Susanne Georgi es limita a indicar que la decisió final sobre el tema la prendrà l’Executiu; “encara tinc moltes esperances i fe en el nostre Govern, i encara estic intentant trobar la millor solució per al retorn a Eurovisió 2022. Ni res ni ningú m’ha aturat quan m’he posat en mode lluitadora vikinga“, afegeix l’artista.

(Foto: Fan de Carpeta)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »