Anna Maria Bordas, nova cap d’Entreteniment i Divulgació de TVE; Toñi Prieto continuarà al seu càrrec

Anna Maria Bordas ha estat nomenada nova directora d’Entreteniment i Divulgació de TVE. Toñi Prieto continuarà al capdavant de l’Àrea d’Entreteniment de la cadena; ara, però, dins d’un macrodepartament que liderarà Bordas. Són els primers canvis anunciats per TVE, promoguts per la nova direcció de l’Ens Públic RTVE, presidit per José Manuel Pérez Tornero. Amb aquest nomenament, Bordas cessarà com a cap de Delegació d’Espanya al Festival d’Eurovisió i al Junior i com a responsable de Projectes Internacionals de la televisió pública espanyola. Bordas, però, continuarà essent vicepresidenta del Comitè de Televisió de la Unió Europea de Radiodifusió. La setmana passada, en el marc d’una trobada amb periodistes, Pérez Tornero va assegurar que el seu equip es prendria molt seriosament la participació d’Espanya a Eurovisió. Una declaració d’intencions que, de moment, es tradueix en mantenir en el seu càrrec a Toñi Prieto, diana de les crítiques dels eurofans espanyols.

(Foto: TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »