Beth amb ‘Que tremolin els arbres’ representarà Andorra a l’OGAE Song Contest 2021

Beth representarà Andorra a l’OGAE Song Contest 2021 amb el tema ‘Que tremolin els arbres‘. Ha estat la candidatura més votata de les 23 que van ser presentades i votades pels socis del club de fans del Principat. En segon lloc ha quedat el ‘Només vull amor‘ de Siderland, mentre que el ‘Barcelona tropical‘ de Suu i Carlos Sadness ha quedat en tercer lloc. Els andorrans Els Pali, amb ‘Ploraner‘, han estat catorzens, mentre que ‘El millor regal‘ del grup lleidatà Koers ha estat el menys votat. La cançó guanyadora es va ser publicada el passat mes d’octubre, i forma part del nou treball discogràfic de l’artista de Súria, l'”Origen“, publicat aquest any 2021. Es tracta de la primera producció de Beth després de set anys sense publicar. ?Que tremolin els arbres’ ha estat escrit a quatre mans per Beth i el badaloní David Ros, amb producció d’Albert Solà.

En publicar la peça, Beth va escriure sobre ella al seu perfil oficial de Twitter que la cançó “és un cant descarat a l optimisme. Parlo de futur, de positivisme i d’esperança en el que pretén ser un bri de llum i energia en els moments complicats que estem vivint com a societat. “Jo vull fer-ho amb tu”. Tu sou tothom, tu és el planeta, és el món! Una mirada inclusiva per entre tots junts sumar i seguir endavant”.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »