J Cruz, Sánchez-Ohlsson i Zahara assessoran TVE durant el procés de tria de la cançó espanyola per a Torí’22

Processed with VSCO with c1 preset

J Cruz, Tony Sánchez-Ohlsson i Zahara assessoraran TVE durant el procés de tria de la representació espanyola al Festival d’Eurovisió 2022. La seva funció serà ajudar el Grup de Treball creat per la Cadena a fer del Benidorm Fest un gran espectacle musical i televisiu, que integri diferents estils de música i artistes consagrats i novells. La idea de TVE és fer que el Benidorm Fest sigui una plataforma de llançament internacional d’artistes espanyols.

El Grup de Treball va ser constituït per TVE amb l’objectiu de preparar la candidatura espanyola a Torí; l’integren diversos càrrecs de RTVE: María Eizaguirre, directora de Comunicació i Participació; Esteban Calle, de Marketing de la Cadena; César Vallejo, responsable de Documentació Digital; Irene Mah´ía coordinadora de Continguts d’Actualitat de Playz; Fernando Macías, coordinador del web dedicat al Festival; el periodista Javier Martín, la comentarista del Festival, Julia Varela, i els periodistes de Radio 3 Julio Ródenas i Virginia Díaz.

TVE també confia a J Cruz, Sánchez-Ohlsson i Zahara l’encàrrec d’ajudar a canviar la idea que es té a Espanya del Festival d’Eurovisió, i amb això aconseguir que, wen un futur, qualsevol gran artista hi vulgui participar. J Cruz és un reconegut compositor de música urbana. Des de 2020 ha guanyat 13 Discos de Platí. Zahara és un referent de la m`´usica indie espanyola actual. T´é 20 anys de trajectòria artística i sis discos al mercat. Sánchez-Ohlsson, per la seva banda, ha composat i produït per diferents artistes de l’escena musical espanyola, com ara Pastora Soler, Auryn, Marta Sánchez, Edurne i fins i tot Loreen.

(Foto: Noemí Elías Bascuñana via TVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »