Élodie Gossuin, Carla i Olivier Minne presentaran el Júnior 2022

Seran tres! Élodie Gossuin, Carla i Olivier Minne presentaran l’Eurojúnior 2022. Ho ha fet públic aquesta mateixa tarda el web oficial del certamen. Olivier Minne, de 54 anys, és un actor i presentador franco-belga que ja va retransmetre el Festival d’Eurovisió per a France 2 entre 1995 i 1997. Élodie Gossuin, de40, és model, presentadora i política; al 2001 va ser escollida Miss França i Miss Europa. Entre 2016 i 2018, va ser la portaveu del jurat francès al Festival d’Eurovisió. Per la seva banda, Carla va ser la representant de França al Junior de 2019. El Festival, que se celebrarà el pròxim 19 de desembre, inclourà l’actuació del duo Ofenbach, que seran els encarregats d’obrir el certamen.

(Foto: Eurovision.tv)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »