Andorra busca representant per a l’OGAE Song Contest 2015

OGAE Andorra ha obert el període de recepció de propostes per part dels seus associats per tal de triar l’artista que la representarà en l’edició d’enguany de l’OGAE Song Contest. Des d’ara i fins al proper dissabte 18 de juliol, els membres de l’organització podran proposar els seus candidats, que hauran de reunir 2 únics requisits, tal com marquen les normes del concurs: tractar-se de temes editats entre els 12 darrers mesos i ser cantats en català, llengua oficial d’Andorra. Enguany, el concurs l’organitza OGAE França, després de la victòria d’Indila amb ‘Dernière danse‘ l’any passat. L’artista va aconseguir 251 punts i va deixar en el segon lloc Ellie Goulding, que representava OGAE Regne Unit amb el tema ‘Burn‘ (167 punts).

En l’edició de 2014, Espanya, que va estar representada per Pastora Soler amb ‘Espérame‘ va quedar en quart lloc amb 111 punts. Andorra, per la seva banda, va participar amb el tema ‘Ara i aquí‘ de Beth, classificada en 20è lloc d’un total de 26 participants i amb 10 punts. Per la seva banda, OGAE Espanya ha triat ja 39 cançons d’entre les quals ha de sortir la seva representant al certamen. Entre els finalistes hi ha Rosa López (‘Me da igual‘), Ruth Lorenzo  (‘Renuncio‘), Bustamante (‘Feliz‘), David Bisbal (‘Diez mil maneras‘) i Jorge González (‘Ruido‘). També s’han triat temes d’Enrique Iglesias, Shaila Dúrcal, Ricky Martin, Marta Sánchez, Antonio Orozco, Melendi, Merche, Pablo Alborán i el trio català Sidonie, entre d’altres.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »