“He vingut del futur”, de Beth & Guille Milkyway, representaran Andorra a l’OGAE Song Contest

He vingut del futur“, interpretat per Beth, representarà Andorra en la propera edició de l’OGAE Song Contest. El tema, que ha aconseguit 165 punts, ha estat el més votat pels 12 jurats internacionals, per una banda, i pels socis d’OGAE Andorra, per una altra. Enguany, la votació per triar el representant andorrà ha estat mixta; amb el 50% dels vots decidits pel jurat internacional i l’altra meitat, pels andorrans. En segon lloc ha quedat el “Tot està per fer“, del grup empordanès Acció, amb 125 punts, seguit d'”El primer arbre del bosc” de Blaumut amb 122 en tercer lloc, “Que ens deixin en pau” de Crossing, quart amb 119, i “L’estiu és teu“, d’Oriol Padrós, cinquè amb 117.

https://www.youtube.com/watch?v=3zQKa86w1VY

El tema vencedor ha rebut 3 dotzes del jurat internacional; Alemanya, Regne Unit i OGAE Resta del Món. En total, la cançó ha aconseguit 71 punts en la votació emesa pels 12 clubs d’OGAE convidats a participar en la tria del tema que representarà Andorra en el concurs internacional. En segon lloc, aquests jurats han deixat empatats a 64 punts en el segon lloc el “Tot està per fer” i “L’estiu és teu“, per davant de “Despertar“, de Damià Olivella (60 punts), “Creu en tu“, d’Abraham Mateo (56) i “El primer arbre del bosc” (53). En les votacions d’OGAE Andorra, “He vingut del futur” també ha estat la cançó més votada, aconseguint 94 punts, per davant d'”El primer arbre del bosc“, segona amb 69, “Que ens deixin en pau” tercera amb 68, “Tot està per fer” quarta amb 61, i “L’estiu és teu” amb 53.

Podeu veure el resum de les votacions clicant en el següent enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=l2ll560HZp4&feature=youtu.be

He vingut del futur” forma part del repertori musical de l’obra de teatre “La dona vinguda del futur“, estrenada al Teatre Fortuny de Reus i representada al Teatre Nacional de Catalunya. Amb música de Guille Milkyway i lletra escrita per aquest darrer junt a Marc Rosich, el tema representa ser la banda sonora d’un anunci de televisió en què una dona del futur (Beth) pretén vendre l'”Oximotion White Splendor“, el millor detergent contra les taques rebels que no volen marxar“. El videoclip del tema ha estat dirigit per la realitzadora Marta Puig, coneguda artísticament amb el nom de Lyona, que ha treballat ja amb Love of Lesbian i Sidonie, entre d’altres.

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »