L’estel eurovisiu d’Edurne encara brilla

Després de passar per Eurovisió, i tot i el seu 21è lloc a la gran final de Viena, Edurne no ha parat. Tal com preveia ella mateixa després de la vitòria de Suècia al Wiener Stadthalle, el mal paper fet al Concurs no ha perjudicat la seva carrera, tal com posa de manifest la seva intensa activitat al llarg d’aquest estiu. L’artista madrilenya va presentar el seu nou album el passat 16 de juny. Era el sisè de la seva carrera, titulat ‘Adrenalina‘; treball que inclou ‘Amanecer‘, tema amb què va participar en la darrera edició del Festival.  El disc porta 11 setmanes a la llista dels 100 més venuts; aquesta darrera setmana ocupava el lloc 68è després d’haver aconseguit pujar fins al sisè lloc tot just després del seu llançament. Des d’aleshores, Edurne ha combinat les darreres setmanes promocionant el seu nou treball en una gira que l’ha dut per Cantàbria, el Pais Valencià, Andalusia, Astúries i Castella -Lleó. El passat dissabte va fer el darrer concert fins a la data, a Avilés, i el proper diumenge té programada una nova cita, en aquest cas a Arganda del Rey (Madrid), a l’espera de programar noves actuacions. L’artista també va ser present en la presentació de la Vuelta Ciclista a España, que enguany duu com a sintonia la cançó amb què va competir a Eurovisió.

11899981_10153965364176531_1979690485442552966_n

Edurne i Santi Millán visitaren els castings de ‘Got Talent España’ (Fotos: Edurnity)

Les seves aparicions públiques també han estat freqüents des de Viena; el passat mes de juny va recollir el guardó que l’acreditava com a millor cantant en la gala dels Premis Commemoratius del Dia Internacional de la Televisió, que es va fer a Terraza Bombay Lounge, a la Casa de Campo de Madrid. A aquest guardó se li sumava el premi Shiri Maimon, que el portal eurocritic.es li va atorgar com a l’artista més ben vestida del Festival d’Eurovisió 2015 amb el 45,7% dels vots per davant dels noruecs Debrah Scarlett i Morland (10,2%) Aquest trofeu va ser instaurat al 2014, any en què el premi també el va guanyar la representant espanyola, Ruth Lorenzo.

En aquests 3 mesos des de la gran cita de Viena, Edurne tampoc no ha faltat als platós de televisió; ha aparegut en espais tan populars con ‘El Hormiguero‘, d’Antena 3, ‘Corazón‘, de TVE, i ‘Divendres‘, de TV3. Actualment, prepara una nova incursió televisiva: serà part del jurat professional del nou talent show de Telecinco ‘Got Talent España‘, reedició del ‘Tienes talento‘ que va emetre Cuatro al 2008 de la mà de Núria Roca i Eduardo Aldán. Aquest nou espai serà presentat pel showman català Santi Millán. Edurne serà l’única cantant que formarà part del jurat del programa, on també hi haurà els presentadors Eva Hache, Jesús Vázquez i Jorge Javier Vázquez. La setmana passada, Edurne es va deixar veure junt a Millán als castings del programa, que es van fer al Palau de Congressos de Barcelona. En tot aquest temps des de Viena, la madrilenya també ha estat portada de la nova revista de salut i nutrició ‘Mia vital‘ i ha fet promoció publicitària per a una firma de sabates de disseny i una nova línia de pa d’una coneguda marca alimentària.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »