Sietse Bakker deixarà el seu càrrec a Eurovisió després d’Estocolm 2016

Sietse Bakker abandonarà el seu càrrec de supervisor d’esdeveniments de la xarxa Eurovisió després que se celebri el Festival de 2016. Així ho va anunciar ahir ell mateix a través del seu perfil a Facebook, on explica que, a partir de la seva renúncia, es dedicarà a la seva empresa, Wow!Works, dedicada a l’organització d’esdeveniments. Bakker, de 31 anys, va fundar als 16 el web Esctoday.com, que en poc temps va esdevenir el portal de notícies del Festival d’Eurovisió de referència per a fans i professionals de la informació. Sis anys més tard, va ser fitxat per la Unió Europea de Radidifusió (EBU) per ocupar el càrrec de responsable de nous mitjans de la corporació. Posteriorment, va ser nomenat cap de comunicació del Festival d’Eurovisió i de l’Eurojúnior. Des de 2011, ocupa el càrrec de supervisor d’esdeveniments de l’EBU, fent amb el noruec Jan Ola Sand (supervisor executiu del show) al capdavant de l’organització del Festival.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »