Noa celebrarà els 25 anys de la seva carrera al Gran Teatre del Liceu

La cantant israeliana Noa, que va representar el seu país a Eurovisió junt a Mira Awad al 2009, commemorarà els 25 anys de la seva carrera al Gran Teatre del Liceu en un concert especial el proper 9 de desembre (20.30h) Noa actuarà en aquesta ocasió acompanyada d’altres artistes, com Joan Manuel Serrat, Joaquín Sabina, Miguel Poveda, Jorge Drexler i Lionel Partein, que va participar a l’edició israeliana del programa ‘The Voice‘ i de qui l’artista considera que és ‘una de les millors veus que he sentit mai‘. Tot i que sempre que ha visitat Barcelona Noa ha acostumat a cantar al Palau de la Música, aquest cop ha optat pel teatre de la Rambla, on ja havia actuat un cop junt a Drexler. ‘No trobo un lloc millor per celebrar-ho‘, va explicar ahir a la premsa l’artista israeliana, en referència a haver triat la capital catalana per commemorar aquest quart de segle dalt dels escenaris. El concert del dia 9, que formarà part de l’agenda del 47 Festival Internacional de Jazz de Barcelona, el presentarà una altra habitual eurovisiva, la presentadora Anne Igartiburu.

La cita inclourà, segons l’artista, temes de totes les èpoques de la seva trajectòria, amb un especial incís en cançons del seu darrer treball, que va titolar ‘Love medicine‘. Junt a Serrat, Noa cantarà ‘Capritxós l’atzar‘ i a duo amb Sabina, una versió d'”A la sombra de un león“. Acompanyada de Miguel Poveda, interpretarà ‘Uno queriendo ser dos‘ i probablement una nova versió d'”El cant dels ocells“. Finalment, i segons va desvetllar ella mateixa, Jorge Drexler i ella cantaran ‘Otra vez‘ i ‘Moro judío‘. L’artista i Joan Manuel Serrat es varen conèixer en un programa de televisió. Va ser arran d’aquí que varen fer-se amics i que Serrat escrigués un tema per a ella. Va ser pel Noi del Poble Sec que Noa va acabar coneixent Sabina i Miguel Poveda, a qui també considera amics i a qui ha convidat al concert del Liceu. Noa actuarà avui a l’Auditori Nacional d’Ordino, en el que serà la cloenda del 33 Festival Narciso Yepes. Dissabte actuarà a l’Auditori de Girona, on també presentarà el seu nou disc. Els dies 27 i 28 de novembre, Noa farà 2 concerts a Israel acompanyada de la polonesa Ana Maria Jopek, que va representar el seu país al Festival l’any 97.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »