Xipre tria la banda rock Minus One per a Estocolm 2016

El quintet masculí Minus One representarà Xipre en la propera edició del Festival d’Eurovisió, que se celebrarà a Estocolm. Ho faran amb un tema que comptarà amb la col·laboració del suec Thomas G:sson, autor, entre d’altres, de l'”Euphoria” amb què Loreen va guanyar el certamen de 2012. La cançó serà publicada properament. El grup, que ja va intentar representar el seu país aquest any a Viena amb la balada rock ‘Shine‘, ha aconseguit el passaport per viatjar a Suècia després que l’ens públic CyBC l’hagi escollit en una selecció interna. La notícia la va fer pública ahir el grup a través del seu compte de Twitter (@MinusCy)

Minus One, creat al 2008 i que també ha actuat amb el nom de Marianne’s Wish, el formen François Micheletto, que n’és la veu principal, Konstantinos Amerikanos i Harrys Pari, guitarristes i també veus de la banda; Andonis Loitzidis (baixista) i Chris Ioannidis (bateria). Pari forma part de la banda des d’enguany, substituint el guitarrista, productor i compositor Giorgios Solonos. Minus One ha actuat en diferents escenaris de tot Xipre, però també als Estats Units i a Londres. Va representar el seu país en el Hard Rock Rising, on varen aconseguir la vuitena posició d’entre més de 12.000 participants d’arreu del món. Segons varen explicar recentment en una entrevista concedida a Wiwibloggs, Eurovisió és, per a ells, el concurs musical més important del món que, a més, possibilita una gran promoció internacional encara que no s’hi aconsegueixi la victòria. Amb aquesta elecció, són ja 4 els països que han triat el seu representant per a Estocolm 2016, després dels Països Baixos (Douwe Bob), Armènia (Iveta Mukuchyan) i Montenegro (el trio Highway).

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »