Arriba ‘Coffee Table’, el llibre que recull el ‘behind scenes’ de Conchita Wurst a Viena 2015

Conchita Wurst acaba de llançar ‘Conchita Coffee Table Book‘; el seu darrer producte per continuar cultivant el mite que també dóna suport a l’estrella i al personatge. Es tracta d’un llibre de 96 pàgines en edició de luxe i només per a coleccionistes; és a dir, se n’ha fet una edició limitada i no es podrà adquirir ni en llibreries ni en plataformes de venda digital; tan sols a través de la seva pàgina web i fins al proper 19 de novembre. El llibre, al preu de 44€ sense despeses d’enviament, començarà a enviar-se el proper mes de desembre. Conté fotografies en blanc i negre inèdites de l’artista; instantànies que narren el pas de Conchita Wurst pel Festival d’Eurovisió 2015, en què va ser una de les presentadores, a més d’actuar dalt de l’escenari; fotos dels assajos, les proves de vestuari, les sessions de maquillatge i el més stricte directe al Wiener Stadthalle de la capital austríaca. L’obra està enquadernada amb tapa dura i té els textos en alemany, amb una traducció a l’anglès i al rus.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »