Austràlia participarà a Estocolm 2016

Austràlia participarà al Festival d’Eurovisió 2016. La notícia s’ha fet pública aquesta passada nit. El supervisor executiu del show, Jan Ola Sand, ha valorat la resposta dels australians a Eurovisió, amb el seu debut d’enguany a Viena, com a “extremadament positiva“, tant per part de l’audiència com dels fans i de l’ens públic d’aquell país, la SBS. Segons l’alt executiu de la xarxa europea de radiodifusió, el Festival és un show de caràcter global i la presència dels australians en el concurs és un pas més per fer-lo créixer encara més en aquest sentit, eixamplant fronteres més enllà d’Europa i el Pròxim Orient. Per a la cadena SBS, tornar a ser presents a Eurovisió és una nova oportunitat per continuar mostrant el talent musical d’aquell país més enllà de les seves fronteres, segons ha fet públic l’staff directiu de la companyia. A Estocolm, però, Austràlia, haurà de competir en una de les 2 semifinals, i encara resta pendent saber si la participació d’aquest país en el concurs esdevindrà permanent o si tornarà a ser excepcional, tal com havia de ser al 2015. Austràlia va fer un cinquè lloc a Viena, amb Guy Sebastian, que va aconseguir 196 punts amb la seva interpretació de ‘Tonight again‘. Amb aquest anunci, ja són 40 els països que han confirmat la seva presència en la pròxima edició del Festival, que es farà els dies 10, 12 i 14 de maig. Segons un recent anunci de Jan Ola Sand, encara faltaria un país més per confirmar la seva participació, que podria ser Romania, Croàcia o Bòsnia-Hercegovina.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »