Romania tanca la llista de 41 participants a Estocolm

La televisió pública de Romania ha ratificat el seu desig de participar en la propera edició del Festival d’Eurovisió, que tindrà lloc a Estocolm els dies 10, 12 i 14 de maig de 2016. Tot i que la confirmació oficial de la seva participació en el show encara no s’ha produït, la TVR ha assegurat en les darreres hores que farà tot el possible per no faltar a la cita i que el més probable és que hi tingui una representació. Els problemes financers de l’ens públic romanès són els que han estat fent trontollar el projecte eurovisiu del país, que en cas de ser present a Estocolm ampliaria a 41 el nombre de països en concurs, tal com havia anunciat ara fa uns dies el supervisor executiu del Festival, Jan Ola Sand. D’aquesta manera, encara no es coneixen els detalls de com serà la tria de la cançó i l’artista que representaran Romania en la pròxima edició del show; una tria on podria prendre-hi part Mihai Traistariu, que va obtenir el tercer lloc en l’edició de 2006. L’artista romanès va fer públic aquest estiu en el seu perfil de Facebook que volia tornar a competir en el Festival després d’haver somiat que cantava en l’edició de 2016 i aconseguia la victòria. Traistariu, però, deixava ben clar que tan sols provaria de representar Romania si ho feia amb una cançó adequada, segons el seu criteri, per guanyar.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »