Bòsnia Hercegovina, 42è país que confirma presència a Estocolm

La televisió pública de Bòsnia Hercegovina ha anunciat a primera hora d’aquesta tarda que finalment prendrà part en el Festival d’Eurovisió 2016. La BHRT, a qui la UER havia concedit una pròrroga de temps, fins a finals d’octubre, per confirmar la seva participació l’any vinent, ha explicat en una nota de premsa que ha aconseguit el finançament necessari per afegir-se a l’edició de 2016. Tot i això, l’ens no ha precisat encara quins patrocinadors l’ajudaran a fer possible el projecte Estocolm 2016. La BHRT tampoc no ha explicat quin procediment seguirà per triar la seva representació al Festival. Bòsnia Hercegovina va participar per darrer cop en l’edició de 2012, amb Maya Sar defensant el tema ‘Korake ti znam‘, que va finalitzar en divuitè lloc de la gran final, amb 55 punts.

(Foto: RTVE)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Translate »